Facebook

Senioren Fitness voor mensen tussen de 50 tot 70+ jaar die fit willen worden of blijven.

De groepslessen Senioren Fitness bestaan uit een half uur gezamenlijke warming up. Hierbij worden rek- en strekoefeningen gedaan en is er veel aandacht voor balans oefeningen. Het tweede halfuur wordt er individueel getraind, maar wel met begeleiding, op de fitness toestellen. Senioren Fitness biedt u een afwisselend programma waarbij eenieder op zijn eigen niveau en tempo kan meedoen. Na afloop nog even gezellig samen een kopje koffie of thee is bij het lesgeld inbegrepen. Hoe fitter u bent hoe meer u kunt genieten van het leven.

Fitness heeft ook op latere leeftijd heel gunstige effecten. Fitness verhoogt de kwaliteit en de kwantiteit van het leven. Mensen die regelmatig aan fitness doen leven langer. Daarnaast kunt u uw dagelijkse bezigheden en hobby's zoals tuinieren en fietsen langer volhouden. Wist u dat de meeste problemen bij het ouder worden veroorzaakt worden door te weinig bewegen?

Door te bewegen kunt u het ouder worden afremmen! Uit onderzoeken is gebleken dat de afname in spiervermogen op oudere leeftijd voor 30 tot 40 procent het gevolg is van het verouderingsproces. De rest is het gevolg van te weinig bewegen; rust roest! Onderzoek geeft aan dat vanaf het 30e-35e levensjaar het lichamelijk prestatievermogen afneemt. Rond het 60e jaar is het verlies het grootst.

Deze lessen worden gegeven door Nico Waerts & Silve Schoorl.

Openingstijden

Ma t/m Vr - 9:00 tot 21:00 u
Za 9:00 - 12:00 u
Zo 9:00 - 12:00 u

Van 16 Juli T/M 26 Augustus zomerrooster open van

9:00-12:00 u  en 18:30-21.30 u

Er zijn geen lessen in de maand juli en augustus.

Lessen beginnen weer op maandag 10 september 2018


Vrij fitnessen is tijdens openingsuren altijd mogelijk!

Algemene informatie

Strippenkaart is persoonsgebonden, overnemen mag maar wel je naam doorgeven aan de balie.

Daluren: De daluren zijn doordeweeks van 12:00 tot 16:00.
Goldcard: Met deze kaart heeft u onbeperkt toegang per seizoen tot alle groepslessen en fitness van Stay Fit & Budokai (die op dat moment worden aangeboden)