Facebook

Zumba voor volwassenen

Zumbalessen zijn uitermate geschikt voor dames en heren om conditie op te bouwen en ongemerkt train jij ook o.a. je geheugen en coordinatie. Iedereen kan op zijn eigen tempo en niveau meedoen naargelang zijn of haar persoonlijke conditie, iedereen luistert naar zijn of haar eigen lichaam. Niets is verplicht en gezelligheid is een heel belangrijke factor.

Andere voordelen van Zumba zijn: - het vergroot je uithoudingsvermogen - verbeter je houding en word flexibeler - meer zelfvertrouwen - vermindert je stresslevels en je slaapt beter - Zumba gaat veroudering van brein tegen

Want iets dat je misschien niet weet is, dat Zumba een activiteit die positief, stimulerend en leuk is ook de hersenen versterkt! Het is een bijzonder effectief middel om de veroudering van het menselijk brein tegen te gaan en helpt zelfs beter tegen ouderdomsverschijnselen dan andere soorten lichaamsbeweging. Met Zumba verminder je o.a. het risico op Alzheimer.

Zumba lessen worden gegeven door gecertificeerde instructeur.

Lessen starten op woensdag 3 oktober om 10.00-11.00

Kosten voor 10 lessen 65 euro

Let op: Alle lessen of les blokken dienen vooraf/bij aanvang te worden betaald. Bij aanbod van 10 lessen dient bij aanvang van die 10 lessen te worden betaald.Als u later in het seizoen instroomt is verrekening mogelijk. Het lesseizoen loopt in blokken van 10 x van september tot juni. In de schoolvakanties zijn er in principe geen groepslessen

Openingstijden

Ma t/m Vr - 9:00 tot 21:00 u
Za 9:00 - 12:00 u
Zo 9:00 - 12:00 u

Van 16 Juli T/M 26 Augustus zomerrooster open van

9:00-12:00 u  en 18:30-21.30 u

Er zijn geen lessen in de maand juli en augustus.

Lessen beginnen weer op maandag 10 september 2018


Vrij fitnessen is tijdens openingsuren altijd mogelijk!

Vandaag bij Stay Fit:

Geen activiteiten meer vandaag

Algemene informatie

Strippenkaart is persoonsgebonden, overnemen mag maar wel je naam doorgeven aan de balie.

Daluren: De daluren zijn doordeweeks van 12:00 tot 16:00.
Goldcard: Met deze kaart heeft u onbeperkt toegang per seizoen tot alle groepslessen en fitness van Stay Fit & Budokai (die op dat moment worden aangeboden)